Laxburgare BBQ med äpple- & fänkålssallad
Portioner: 4 personer
Ingredienser
- 4 st laxburgare
- 4 st ljusa hamburgerbröd, typ pretzels eller valfritt alt.
- 2 st fänkål, tunt hyvlad
- 2 st gröna äpplen, tunt hyvlad
- 1 dl majonnäs
- 0.5 msk äppelcidervinäger
- 1 tsk smoke liquid
- 2 st bifftomater , skivad
- frisésallad
- flingsalt eller hickorysalt
- svartpeppar
- råsocker eller farinsocker
Instruktioner
- Blanda hyvlad fänkål, äpple och majonnäs till en "slaw". Smaka av med äppelcidervinäger, smoke liquid, salt och peppar. Sockra tomatskivorna och bränn med brännare eller stek i stekpanna på hög värme.
- Värm upp grillpannan på högsta värmen. Pensla Salmaburgarna med några droppar rökt olja (alterantivt raps- eller olivolja). Salta och peppra. Grilla ca 1-2 min på vardera sida eller tills att de fått ett gyllenbrunt mönster.
- Placera alla delar i hamburgerbrödet i önskad ordning. Njut!
568 kr
Fångstmetod: Vildfångad