Gräddtricket för norsk lax på grillen
Att grilla norsk lax är enkelt. Här är ett litet oväntat knep som gör det ännu enklare, gräddtricket. Knepet är att hälla på grädde innan laxen läggs på grillen. Grädden funkar som en skyddande hinna och gör att laxen inte fastnar i gallret. Se till att hela laxen är täckt. Om det är för mycket grädde på laxen kan du torka av den lite. Gillar du en rosa kärna på laxen låt den inte ligga för länge, 2-3 minuter på varje sida brukar bli bra om grillen är ordentligt varm. Dåsa då var det klart. Servera med citron och salsa verde.
Materials
- Norsk Laxfilé, med skinn
- Grädde
Instruktioner
- Se till att hela laxen är täckt av grädde
- Grilla sedan 2-3 minuter på varje sida
- Servera med citron och salsa verde
659 kr
Fångstmetod: Vildfångad
1290 kr
Fångstmetod: Vildfångad