Torsk i ugn med bacon
Ingredienser
4 personer
- 500 gram Torskrygg
- 75 gram Bacon
- 300 gram Skinnfria tomater
- krm, Peppar
- krm, Salt
- tsk Socker
- 2 tsk Finhackad gräslök
- 3 tsk Olivolja
- Servera med nykokt potatis
Instruktioner
TORSKEN
- Dela torsken i fyra bitar.
- Salta och peppra.
- Ugnsstek i ca 10 minuter på 200 grader.
TOMATER OCH BACON
- Dela tomaterna i 2 halvor och lägg snittsidan ner så att de rinner av sig.
- Skär dem i skivor och blanda dem med olivoljan, gräslök, salt, peppar och socker.
- Strimla bacon och stek dem knaperstekt.
SERVERING
- Fördela tomatblandningen över fisken, strö bacon och extra gräslök på toppen.
- Servera med nykokt potatis.
Rabatt!
1000 kr
Fångstmetod: Vildfångad
Fångstområde: Norska havet
Fångstområde: Norska havet
1095 kr
Fångstmetod: Vildfångad
Fångstområde: Barents hav
Fångstområde: Barents hav
1490 kr
Fångstmetod: Vildfångad