Stillahavsspätta
Stillahavsspätta är en viktig matfisk och fångas kommersiellt i Stilla havet. Fiskens kött är vitt och har en mild smak. Kusinen rödspätta, som är identisk i smak och konsistens, kan tillagas på en mängd olika sätt, stillahavsspätta har en mjuk konsistens med mild, distinkt smak som är lätt att tillaga och väldigt känd bland svenska folket.
418 kr
Fångstmetod: Vildfångad
576 kr
Fångstmetod: Vildfångad
Stillhavsspättans plats i köket
Stillhavsspättan är en välkommen deltagare i köket, tack vare dess mjuka, milda smak och mjuka, flagnande textur. Dess kött är lätt att tillaga, och det passar väl med en rad olika smaker och matlagningsmetoder, vilket gör det till en utmärkt ingrediens för alla typer av maträtter.FAQ stillhavsspätta
Är det lätt att tillaga stillhavsspätta?
Ja stillhavsspettan är lättlagat. En av de mest traditionella sätten att tillaga stillhavsspättan är att steka den. Ett lätt lager av mjöl, salt och peppar kan hjälpa till att skapa en gyllene, krispig yta, medan insidan förblir mjuk och saftig. Stillhavsspättan kan också grillas, ångas, eller ugnsbakas, och dess milda smak kompletteras av såser och garneringar som citron, persilja, vitlök eller kapris.
Hur levereras stillhavsspättan hem till mig?
Vi strävar efter att leverera så snabbt som möjligt. Vi levererar normalt mellan 16:00 – 22:00 måndag till fredag samt 10:00-22:00 under helger och vid leveranser innan 16:00 meddelas denna leveranstid innan.
Vad kostar stillhavsspätta?
209-288:-kr/kg. Vi erbjuder olika sorters stillhavsspättor i olika prisklasser. När det gäller våra goda stillhavsspätta, ser vi till att alltid leverera stillhavsspätta av den bästa kvalité.